Relationer

Så gör du dejten lyckad – 5 aktiviteter som gör den oförglömlig!

No more bad dates 

Står första, andra eller tredje dejten bara bakom krönet? Vårt bästa dejtingtips för en rolig, minnesvärd och lyckad dejt är genom aktiviteter och upplevelser. Farväl tråkiga och stela dejter!

Alla har vi varit med om en riktigt stel dejt. Ni vet det där mötet på caféet som var lite för tyst och där samtalsämnena av någon märklig anledning inte dyker upp, en träff där man famlar med blicken över fiket efter samtalsämnen som leder till ett märkligt samtal om närmst belägna tavla. Därefter diskuteras jobb och sedan tar dejten slut med en stel handskakning varpå relationen tynar bort och mynnar ut i ett ingenting.

Er träff förtjänar något bättre, men vad kan man göra på en dejt? Bara fantasin sätter gränsen! Skippa tråkiga caféer samt basala barer och gör någonting minnesvärt som sätter ert möte på kartan. Här är våra 5 bästa tips att göra på dejten!

Utöva någon sport

Nu menar vi inte att ni ska ge er ut i löparspåret och springa en mil. Att svettas flera lite på första dejten är ju trots allt inte speciellt charmigt. Satsa istället på någon lugn typ av sport, till exempel bowling, minigolf, en cykeltur eller boule.

Att göra någonting tillsammans, gärna som både inte är helt hemma på, bäddar för både skratt och prat.

Laga mat tillsammans

Även här handlar det om att utföra en aktivitet tillsammans. Att laga mat är perfekt! När ni ägnar er åt själva tillagningen lär ni känna varandra på ett lättsamt sätt. När det sedan är dags att äta känner ni er mer trygga med varandra och kommer att kunna ha djupare samtal.

Gå på stand up

Inget är väl så härligt som att få skratta tillsammans med någon? Att börja dejten med en stand up-föreställning är därför en bra idé. Efter föreställningen kan ni alltid gå ut och äta eller ta ett glas och prata om den (och mycket annat).

Ta en promenad och avsluta med fika

När man är nervös är det väldigt jobbigt att sitta öga mot öga med någon och leta efter samtalsämnen. Börja därför dejten med en skön promenad. Under en promenad ser man saker som väcker samtal och behöver inte försöka dölja sina svettiga händer under bordsduken. När ni har lärt känna varandra är det sen perfekt att avsluta med en fika på ett mysigt café.

Gå på museum

I din stad finns det säkert något spännande museum som du velat besöka. Varför inte passa på att dra med din dejt dit? När ni går omkring och tittar på saker väcks massor med samtalsämnen och dessutom får du visa en del av dig själv och vad som intresserar dig.

Visa mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *