Nyheter

7 saker vi bara gör när ingen ser

Tänk om våra vänner, kollegor och bekanta visste allt äckligt som vi hittar på när ingen ser. Vare sig det handlar om att kissa i duschen eller ta sig i skrevet så har vi alla våra pinsamma vanor som vi gör bakom stängda dörrar.

1. Kissar i duschen

Det kanske låter sjukt, men att lätta på trycket i duschen är mycket vanligare än man kan tro. Enligt en undersökning av Yougov så kissar hälften av alla svenskar i duschen!

I en intervju till tidningen Vice fick Zara Larsson frågan om hon kissar i duschen. ”Ja, säg någon som inte gör det? Det är dessutom rätt hygieniskt har jag hört, vilket känns rätt logiskt eftersom man är ren när man kommer ut från duschen”, berättar Zara i intervjun.

2. Gottar oss i att klämma finnar

Vem älskar inte att trycka bubbelplast? Att klämma finnar är på många vis samma sak, fast på kroppen då.

3. Tar sig i skrevet medan vi gassar i soffan

Det vore föga lämpligt att ta sig i skrevet på kontorsskeppet, plugget eller ute på stan – men när ingen ser så tar vi ohämmade friheter.

4. Fortsätter att sitta på toaletten när vi bajsat klart

“Bara en bana på mobilspelet till!” – när man stapplar ut från toaletten med fötter som somnat så vet du att du varit där lite för länge.

5. Äter i sängen precis innan vi ska sova

Det är ju trots allt gott att äta… och inte vill väl någon sova med tom mage? Det är dock inte superfräscht alla gånger när man vaknar upp i till alla smulor som för tankarna till bollhavet på McDonalds.

6. Byter inte om förens vi ska träffa någon vi känner

Varför ska man lukta gott om man inte ska sitta mer än 1 meter bredvid någon?

7. Petar oss i näsan

För att det är skönt eller när spänningen från Game of Thrones är så olidlig att vi inte ens tänker på att vi gör det.

Visa mer

Relaterade artiklar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *