Underhållning & Nöje

Platser du bör besöka innan du fyller 25

Klart det finns vissa platser som lockar fler unga. Dessa platser lockar den unga fria resenären som vill uppleva kultur men samtidigt vill träffa andra unga resenärer. Såklart finns det ingen åldersgräns på resande men vissa platser kräver ett öppet sinne.

Bali, Indonesien

Vacker natur, yoga, meditation, surfing och en allmänt avslappnad tillvaro är vad du får på Bali och inte är det konstigt att ön lockar många. Tempel blandas med hippa caféer där surfare hänger efter en dag på stranden. Upplev Bali och bocka av några punkter på din bucketlist.

Tel Aviv, Jerusalem

Stränderna, historien, skyskraporna och ett fantastiskt nöjesliv – det är inte för inte staden lockar många unga resenärer. Denna moderna stad ligger i mellanöstern och ett israeliskt talesätt lyder: Till Jerusalem kommer man för att be. Till Haifa kommer man för att arbeta. Till Tel Aviv, däremot, kommer man för att leka.

Berlin, Tyskland

Berlin bjuder på hippa, smått sunkiga men billiga barer och storslagna klubbar som ofta har öppet 24/7. Berlin kan känns grå och kall men livas upp med graffiti och det är charmen i staden som ofta lockar unga och kreativa själar. Ännu en fri stad som är värt ett besök i dina unga år.

Rio de Janeiro, Brasilien

Här har du staden som har stränder, myller, passion, dans, naturupplevelser, god mat och varma människor – ja du ser allt du vill ha som ung finns här. Res hit framförallt för att uppleva den syd amerikanska mentaliteten.

Goa, Indien

Många säger att de åker till Indien för att hitta sig själv och också är det vanligt att människor i 20-årsåldern vill hitta sig själv. I Goa finns det utrymme för lugnare aktiviteter som yoga och meditation men också för full moon parties. Sen får du inte glömma att se ett av Goas vackra tempel och dess mysiga hippe marknader.

Visa mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *