Underhållning & Nöje

6 sjuka boenden som du kan hyra på Airbnb

Drömmer du om en semester utöver det vanliga? Låt då boendet bestämma vart din nästa resa leder. Tänk att för en vecka sova i en bubbla under en bar himmel eller varför inte fly till ett hobbit-inspirerande hem? Vi har listat 6 annorlunda som kan ge en minnen för livet. 

Dog Bark Park Inn B&B

Plats: Idaho, USA

Är du en hundälskare? Har du alltid drömt om att bo i ett hus format som en hund? I Idaho kan du hyra detta hundhus med genomgående hundtema på inredning. Är det här drömmen för alla hundälskare eller är det bara märkligt?

Pris: 1 034 SEK / natt

Boendet hittar du här

Tile House

Plats: Kalifornien, USA

Det här magiska boendet ligger i kaliforniska öknen och är väldigt speciellt inrett med mosaik på både väggar, golv och inredning. Åk hit med en närstående, laga mat, andas och titta på stjärnorna.

Pris: 1 542 SEK / natt

Boendet hittar du här 

Underground Hygge

Plats: Orondo, WA, USA

Den här hyddan är helt klart inspirerat av Sagan om Ringen och vem har inte drömt om att bo i ett hobbit-hem? Hyddan är mysigt inredd och naturen den omges av är oslagbar. Det här boendet kommer helt klart få dig att tror att du lever i en sagovärld.

Pris: 1 967 SEK / natt

Boendet hittar du här

Glasbubbla

Plats: Dournazac, Frankrike

Ibland behöver vi skärma av oss från verkligheten och gå in i “egen lilla bubbla”. Här kommer du bokstavligen bo i en bubbla. Området är lugnt och fridfullt. Ta med din partner och spendera natten under bar himmel.

Pris: 1 475 SEK / natt

Boendet hittar du här

Jack Sparrow House

Plats: Helston, UK

I Helston hittar vi det här smått galna huset som ser ut att komma direkt från en Disneyfilm. Här får du testa på compact living – men det är också en del av upplevelsen. När du är här måste du passa på att äta dina måltider i den mysiga trädgården.

Pris: 1 183 SEK / natt

Boendet hittar du här

Malibu Dream Airstream

Plats: Malibu, CA, USA

Mer drömmigt än såhär kan det väl inte bli? Här bor du i naturen i en bohem-inspirerad husvagn men en enastående utsikt. Ta med din partner eller varför inte dina kompisar för en avkopplande semester. Priset får en att svettas lite, men drömma kan man ju alltid göra.

Pris: 4 166 SEK / natt

Boendet hittar du här

Visa mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *